Гражданска Отговорност Цени

Информация за актуалните цени на застраховките

Споделяй за Гетинс-клуб в нета и печели

Добавено на | November 12, 2012 | No Comments

С Гетинс-клуб печелите от активността си в социалните мрежи и скайп. Услугите все повече се пренасят във виртуалното пространство. В него има начини да печелите пари, ако сте предприемчива личност. Как става това?
Преди всичко трябва да направите застраховка в Гетинс онлайн. Получавате уникален линк в Гетинс, като връзката е напълно защитена с SSL сертификат, т.е. тя не може да се подслушва.
С всяко едно влизане на нов потребител от този уникален линк към сайта получавате 0,05 лв. в акаунта си в Гетинс-клуб. Те се трупат при всяко кликване на всеки следващ нов потребител. Насочвате връзката там, където прецените, към когото изберете.
Ако застраховате онлайн в Гетинс, ще следите в акаунта си плащанията по полиците, кога изтичат те, предстоящи падежи. В сайта избирате сам параметрите на своята застраховка. Доставката е по куриер , за сметка на Гет Инс. Плюсовете са, че получавате услугата бързо и без транспортни разходи, като в сайта имате цялата информация, възможност за сравнение на цените и калкулатор. А сега вече има и още едно предимство. Създадените контакти и връзки в интернет Ви носят пари чрез Гетинс-клуб.
Как се натрупва сериозен доход? Получава се, когато някой от тези потребители, влезли в страницата на Гетинс чрез Вашия линк, в следващата една година се застрахова онлайн. Вие започвате да печелите от такава застраховка, която е за сума над 60 лв. Това може да бъде 2% за Вас от поръчка над 150 лв. Ако този спечелен от Вас клиент на свой ред привлече онлайн клиенти на Гетинс, той получава бонус по същата схема. Печели той, продължавате да печелите и Вие, защото в акаунта Ви се начисляват 30% от стойността на тяхната комисиона. Привлечете ли онлайн клиенти – печелите от тяхната активност също.
Сумите, натрупани в акаунта Ви до 50 лв. се приспадат от поръчката за следваща Ви полица. Ако сте спечелили повече от 50 лв. – изпращаме ги със пощенски запис, с превод или ползвате застраховка при нас за тази сума. Освен това имате отстъпка при закупуването на техника в определени магазини. В България този начин за печелене на пари все още e новост и хубавото при него е, че няма как някой да губи, а само да печели. Клиентите онлайн участват в рекламата на това, което ползват. Ако услугата е качествена, печели и този, който я прави достъпна за клиента.

Comments

Leave a Reply

Вид МПС*
Навършени години на МПС-то*
Регистрация*
Населено място*
Зелена карта*
Предназначение*
Виновни ли сте за ПТП през последните 3 години*
Собственик*
Години шофьорски стаж на водача*

Търсене