Гражданска Отговорност Цени

Информация за актуалните цени на застраховките

Гражданска отговорност – какво се случва

Добавено на | November 16, 2010 | 2 Comments

От началото на седмицата се забелязва намаляване на истерията около застраховката гражданска отговорност.
Факт е намалението на комисионните на брокерите, както и промяна в тарифите на определени компании.

Най-евтината застраховка за малките кубици на Бул Инс вече е в историята след промяна в тарифата им от вчера 15.11.2010.
Отстъпките, които вече се предлагат онлайн също са в историята, до миналия петък можеше да се направи Гражданска отговорност онлайн с отстъпка над 16%, а днес най-голямата отстъпка е 6%.

Още по-интересен ще стане онлайн пазара, ако се приеме и новото предложение на КФН, според което не може да се предоставят никакви отстъпки или бонуси на застраховащото се лице. В такъв случай отстъпките онлайн ще падната напълно и състезанието ще бъде единстовено според използваеместа на сайта и услугите които предлага, естесвено най-голямо значение ще има имиджа на застрахователния брокер.

Comments

2 Responses to “Гражданска отговорност – какво се случва”

  1. явор
    November 17th, 2010 @ 9:06 am

    Мярката на КФН за премахването на предлагане на бонуси и др. от страна на брокерите е похвална, тъй като цели прекратяване на установени порочни практики на намаляване на премията до неблагоразумни равнища, което застрашава финансовата стабилност на пазара по ГО на шофьорите, което от своя страна пък застрашава интересите и правата на изключително широк кръг застраховани лица и лица пострадали при пътнотранспортни произшествия.

  2. Вас
    November 17th, 2010 @ 2:40 pm

    Ами това е задължителна застраховка. Няма за какво да има отстъпки. И без това с тези големи бонуси брокерите ги интересува в повечето случаи да издадат ГО и да бягат. За това и масата население знае много малко за живото застраховането например. И да тогава застрахователя ще се избира по имидж ( както е и другите отрасли )и по това какви други облаги предлага за другите типове застраховане.

Leave a Reply

Вид МПС*
Навършени години на МПС-то*
Регистрация*
Населено място*
Зелена карта*
Предназначение*
Виновни ли сте за ПТП през последните 3 години*
Собственик*
Години шофьорски стаж на водача*

Търсене